Rozmícháním droždí ve vlažném mléku a cukru připravte kvásek a nechte ho na teplém místě vzejít.
Z ostatních surovin a kvásku vymíchejte a vypracujte hladké elastické těsto, ze kterého vytvarujte 5 bochánků a nechte je 1/2 hodiny kynout na teplém místě.
Pak je potřeba každý bochánek krátce hníst asi 2 minuty a poté rozválet na velikost talíře. Placku rozdělte řezy na 6 stejných trojúhelníkových dílů.
Každý trojúhelník naplňte lžičkou Nutelly, stočte od širšího okraje ke špičce, kterou jste navlhčili vodou a povrch potřete žloutkem.
Naskládejte na plech vyložený pečícím papírem, přikryjte utěrkou a nechte chvíli vykynout na teplém místě.
Pečte v předehřáté troubě na 220°C asi 20 minut dozlatova.