Zpracujte krevety, které je třeba nejenom osolit, ale také smíchat s prolisovaným česnekem. Délka marinování musí být alespoň 15 minut.
Dále si připravte jednotlivé ingredience, jakými jsou najemno nakrájené jarní cibulky, cibule, česnek a jemné plátky mrkve.
Do misky nasypte cukr a přilijte všechny omáčky, dokud se pořádně nerozpustí. Vše důkladně zamíchejte.
Nyní se pusťte do restování krevet. Využijte lžíci oleje a restujte je zprudka. Potom je vyndejte a nechte trochu odpočinout.
Na pánvi orestujte mrkev a cibuli. Přihoďte ostatní ingredience v podobě jarních cibulek, krevet a nudlí. Přilijte omáčku a vše chvíli restujte a důkladně promíchejte. Ideálně, když se nudle dokonale obalí ve smíchané směsi.
Po chvíli restování můžete pokrm servírovat do misek.