Brandade z tresky (Brandade de morue)

  • 40 min
  • Rychlé
Brandade z tresky (Brandade de morue)
  • 200 g tresky
  • 333.33 g brambor
  • 200 ml mléka
  • 0.67 ks bobkový list
  • 0.67 ks malá cibule
  • 3.33 kuličky celého pepře
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • mletý pepř
  • 1.33 kuličky nového koření
  • máslo
  • 0.67 špetka tymiánu

Postup

  1. Oloupejte brambory a dejte je vařit v osolené vodě. Mezi tím oloupejte cibuli a rozpulte ji.
  2. Během vaření brambor začněte vařit mléko, do kterého vhodíte nejenom cibuli, ale také rybu, koření a tymián. Doba varu musí být maximálně 6 minut. Rybu potom sceďte, vykostěte a maso natrhejte. Mléko si prozatím nechte.
  3. Až budou brambory měkké, rozšťouchejte je s máslem a přidejte mléko z ryby. Vmíchejte rybí maso, osolte, opepřete a můžete podávat zakápnuté olivovým olejem.

Nutriční hodnoty

Kalorie
1374 kcal
Tuky
48g
Sacharidy
168g
Vláknina
16g
Cukry
26g
Bilkoviny
60g

Podobné recepty

1 h 30 min
Guláš z kančího masa s domácími knedlíky
Kančí guláš Knedlíky
4 h
Hovězí líčka s brusinkami
Hovězí líčka Brusinky
2 h 15 min
Pečená králičí stehna
Knedlík Králičí stehna
2 h
Srnčí pečeně se šípkovou omáčkou
Srnčí hřbet Šípková omáčka
2 4.0
2 0.0
30 min
Kuřecí Pad Thai
Thajská kuchyně Pad thai 2+
2 5.0
30 min
Rajská polévka s kuřecím masem
Polévka Rajská Rajská polévka 2+
30 min
Kokosové zeleninové kari
Kuřecí maso Tikka masala 2+
45 min
Cornwallské pirohy
Brambory Hovězí maso Taštičky 2+
Láska, smích a tipy na rodičovství ve vaší schránce!

Získejte odborné tipy, zábavné aktivity a potěšující příběhy na svůj e-mail!

plceholder
User Name
0.0
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam et fermentum dui. Ut orci quam, ornare sed lorem sed, hendrerit auctor dolor.