Na krátkou chvíli naložte kuřecí maso, které je zapotřebí očistit a nakrájet na malé kousky. Smíchejte ho se lžičkou škrobu a lžící světlé sójové omáčky. Tohle všechno promíchejte a uzavřete v nádobě.
Mezitím si připravte omáčku. Základem je směs vytvořená z najemno nasekaného zázvoru, česneku, sójové omáčky, octa a cukru. Zároveň si na nudličky nakrájejte bambus, mrkev a cibuli na kostičky.
Potom se můžete pustit do smažení kuřecího masa na oleji. Použijte jeho polovinu. Vhod přijde i lžíce vody, abyste narůžovělé maso trochu podusili. Až bude hotové, dejte ho stranu.
Na té samé pánvi s použitím oleje orestujte i zeleninu, aby byla dobrá na skus. Přilijte k ní vytvořenou omáčku a vařte asi 2 minuty. Jako zahušťovadlo použijte lžičku škrobu s vodou.
Dochucovací fáze je spojená s přísadami, jakými jsou sůl, chilli a sójová omáčka. Vytvořenou směs servírujte s rýží uvařenou podle návodu na obalu a navrch můžete použít lístky koriandru.