Začněte přípravou směsi do závitků. Namočte hříbky do teplé vody. Na másle si osmahněte najemno nakrájenou cibuli, přidejte hříbky, bobkový list, sůl, pepř a vše 15 minut duste. Bobkový list následně vyjměte.
Mezi tím si připravte plátky masa, které naklepete, osolíte a opepříte. Vytvořenou směs dejte na maso a zabalte ho. Jako pojistku proti jeho rozbalení použijte třeba párátka.
Vezměte si další hrnec, ve kterém osmažíte půlměsíčky cibule na oleji. Vložte vytvořené závitky a nechte maso trochu zatáhnout ze všech stran. Přihoďte masox, kostičky mrkve, mletou papriku, sůl a pepř. Tohle všechno duste, až bude maso měkké.
Maso vyjměte a vytvořenou šťávu rozmixujte, dokud nevznikne omáčka, kterou budete zahušťovat jíškou. Ideální přílohou k závitům je rýže uvařená podle návodu na obalu.