Pstruhové filety na másle

  • 20 min
  • Rychlé
Pstruhové filety na másle
  • 2 ks filety ze pstruha (vykostěné)
  • sůl
  • pepř
  • máslo (přepuštěné)
  • limetka
  • hladká mouka
  • tymián

Postup

  1. Na důkladné přípravě ryby si dejte opravdu záležet. Pstruha je zapotřebí vykostit a pomocí pinzety ho zbavit i těch nejmenších kostiček. Rybu osolte, opepřete a lehce obalte v mouce.
  2. Pstruha budete opékat kůží dolů na troše rozpuštěného másla s tymiánem. Pak rybu otočte a opečte dozlatova.
  3. Filátka servírujte například s bramborem, petrželí navrch a nezapomeňte na trochu citronu na pokapání.

Nutriční hodnoty

Kalorie
530 kcal
Tuky
34g
Sacharidy
2g
Vláknina
0g
Cukry
0g
Bilkoviny
56g

Podobné recepty

1 h 30 min
Guláš z kančího masa s domácími knedlíky
Kančí guláš Knedlíky
4 h
Hovězí líčka s brusinkami
Hovězí líčka Brusinky
2 h 15 min
Pečená králičí stehna
Knedlík Králičí stehna
2 h
Srnčí pečeně se šípkovou omáčkou
Srnčí hřbet Šípková omáčka
2 4.0
2 0.0
30 min
Kuřecí Pad Thai
Thajská kuchyně Pad thai 2+
2 5.0
30 min
Rajská polévka s kuřecím masem
Polévka Rajská Rajská polévka 2+
30 min
Kokosové zeleninové kari
Kuřecí maso Tikka masala 2+
45 min
Cornwallské pirohy
Brambory Hovězí maso Taštičky 2+
Láska, smích a tipy na rodičovství ve vaší schránce!

Získejte odborné tipy, zábavné aktivity a potěšující příběhy na svůj e-mail!

plceholder
User Name
0.0
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam et fermentum dui. Ut orci quam, ornare sed lorem sed, hendrerit auctor dolor.