Rump steak na bylinkách

  • 45 min
  • Snadné
Rump steak na bylinkách
  • 1 ks rump steak (cca 350 g)
  • olivový olej
  • rozmarýn
  • tymián
  • sůl
  • mletý pepř (barevný)

Postup

  1. Maso si připravte den dopředu a nechte ho uležet. Hovězí maso potřete olivovým olejem a posypte bylinkami, jakými jsou tymián a rozmarýn. V takové podobě ho uložte do lednice.
  2. Druhý den vyndejte maso pár hodin před jeho přípravou. Mělo by mít pokojovou teplotu. Zároveň z něj papírovou utěrkou otřete olej a bylinky.
  3. Nahřejte si pánev a z každé strany maso opékejte 3 až 4 minuty. Bez jakéhokoliv propíchávání, kontroly opečení a podobných věcí.
  4. Když je maso opečené z obou stran, dejte ho na talíř, počkejte až z něj přestane jít pára, posolte ho hrubou solí a nakrájejte. Příloha je pouze na vás.

Nutriční hodnoty

Kalorie
426 kcal
Tuky
18g
Sacharidy
0g
Vláknina
0g
Cukry
0g
Bilkoviny
66g

Podobné recepty

1 h 30 min
Guláš z kančího masa s domácími knedlíky
Kančí guláš Knedlíky
4 h
Hovězí líčka s brusinkami
Hovězí líčka Brusinky
2 h 15 min
Pečená králičí stehna
Knedlík Králičí stehna
2 h
Srnčí pečeně se šípkovou omáčkou
Srnčí hřbet Šípková omáčka
2 4.0
2 0.0
30 min
Kuřecí Pad Thai
Thajská kuchyně Pad thai 2+
2 5.0
15 min
Vaječný toust
Vajíčka Toast 2+
30 min
Rajská polévka s kuřecím masem
Polévka Rajská Rajská polévka 2+
30 min
Kokosové zeleninové kari
Kuřecí maso Tikka masala 2+
Láska, smích a tipy na rodičovství ve vaší schránce!

Získejte odborné tipy, zábavné aktivity a potěšující příběhy na svůj e-mail!

plceholder
User Name
0.0
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam et fermentum dui. Ut orci quam, ornare sed lorem sed, hendrerit auctor dolor.