Upečte si krůtí maso, které je hlavní ingrediencí tohoto pokrmu. Poté ho natrhejte vidličkou a připravte si ho na potom. Udělejte si také rýžové nudle podle návodu na obalu.
Následně si nachystejte zbytek ingrediencí. Budete potřebovat najemno nasekaný zázvor, chilli papričky a česnek. Dále jemná kolečka bílé části pórku, proužky cukety, papriky, špalíčky bílé části jarní cibulky a předem namočené houby nakrájené na nudličky.
Když máte vše připraveno, rozehřejte olej v pánvi wok a vhoďte chilli, mrkev, zázvor a česnek. Po minutce přidejte papriky, mleté koření a houby. Opět restujte asi dvě minuty a přidejte pórek s cuketou. Kromě omáček a octa přilijte trochu Solamylu v 70 ml vody a vše důkladně míchejte.
Vytvořte místo na pánvi a na prohřátí přihoďte odstavené trhané krůtí maso. Pak můžete servírovat. Dejte nudle, k tomu zeleninovou směs, trhané maso a nezapomeňte na ozdobu v podání opražené cibulky a koriandru.