Nejprve si zpracujte maso a ingredience potřebné pro vytvoření směsi, v níž nechte maso naložené alespoň 30 minut, ideálně celý den.
Nakrájejte si šalotku, feferonku a česnek. Uvařte si vejce natvrdo a maso nakrájejte na menší kostky. Nezapomeňte ho osolit a opepřit. Vhoďte ho do misky s těmito ingrediencemi a přidejte ještě rybí omáčku. Vše dokonale zamíchejte, ať se maso obalí ze všech stran a nechte odležet.
Ideálně až druhý den pokračujte zkaramelizováním cukru na oleji. Následně se pusťte do restování masa, ke kterému po chvíli přilijete vodu z kokosu. Vše předáte do pomalého hrnce alespoň na čtyři hodiny. Těsně před koncem vhoďte oloupaná vejce.
Maso je hotové v okamžiku, kdy je měkké. Na dochucení použijte pepř a rybí omáčku. Uvařte si rýži a servírujte s ní, popřípadě s nějakou zelenou ozdobou navrch.