Připravte si maso, a to tak, že ho nakrájíte na tenké plátky, potřete jedlou sodou a necháte 30 minut odstát.
Mezi tím si do teplé vody namočte jednu větší houbu, která díky tomu nabyde. Potřebovat budete také najemno nakrájené chilli, česnek a zázvor. Zeleninu si pokrájejte na nudličky. Na ty po odležení krájíte také maso.
Potom si rozpalte olej na pánvi a maso opečte. Vhoďte chilli, česnek, zázvor a za stálého míchání restujte asi minutu. Teprve pak přidejte nakrájenou houbu a zeleninu.
Na řadu přichází jednotlivé omáčky, které přidejte po jedné lžíci, včetně octa, sójové omáčky, wei-su, vody a vývaru zahuštěného škrobem. Tohle všechno důkladně promíchejte a podávejte, až zelenina změkne.
Restované hovězí servírujte ideálně s rýží připravenou podle návodu na obalu. Navrch dejte lístky koriandru.