Nejprve smíchejte dohromady všechny ingredience přichystané na marinádu.
Potom si nakrájejte maso na kostky a promíchejte ho v marinádě, zabalte do potravinářské fólie a nechte odležet alespoň 3 hodiny.
Přípravu omáčky začněte osmažením cibulky, ke které přisypete kari, dáte kurkumu, kmín, česnek a zázvor. Po restování vhoďte nakrájená rajčata, zbytek koření, plechovku rajčat a nalijte smetanu. Vše důkladně promíchejte a vařte 15 minut. Dochucujte prostřednictvím soli a cukru. Na konci vaření vyndejte skořici, badyán a bobkový list.
Součástí pokrmu je také chleba naan. Smíchejte kypřící prášek s trochou vody, mouky a soli. Vytvořené těsto rozválejte na placky, které budete péct v předehřáté troubě na 250 °C přibližně 5 minut. Nezapomeňte je propíchnout vidličkou, ať se tolik nenafukují.
Zhruba 10 minut času věnujte také namarinovanému masu. I to vložte do předehřáté trouby na 250 °C. Po 10 minutách ho přidejte do vytvořené omáčky a chvíli vařte.
Pokrm lze podávat nejenom s chlebem naan, ale také s rýží vařenou podle návodu na obalu.