Normandský rybí krém

  • 45 min
  • Snadné
Normandský rybí krém
  • 2000 g tresky
  • maso z langusty (krevety, nebo i jiné rybí maso)
  • 800 ml bílého vína
  • 1200 ml smetany
  • 8 ks mrkev
  • 8 ks rajče
  • 8 stroužek česneku
  • 16 lžíce strouhanky
  • 8 ks menšího celeru
  • muškátový květ
  • majoránka
  • petrželka
  • pepř
  • sůl

Postup

  1. Nalijte do hrnce litr vody. Přidejte víno, rybí maso, bylinky, koření a sůl. Vše vařte 20 minut.
  2. Polévku následně sceďte, zeleninu a rybí maso důkladně vymačkejte.
  3. Maso poté rozmixujte a ve spojení se strouhankou postupně přilévejte vývar. Přilijte smetanu, osolte a opepřete. Polévku ještě chvíli vařte.
  4. Podávejte ji s něčím zeleným navrch, ideálně s nasekanou petrželkou.

Nutriční hodnoty

Kalorie
6992 kcal
Tuky
416g
Sacharidy
280g
Vláknina
88g
Cukry
192g
Bilkoviny
392g

Podobné recepty

1 h 30 min
Guláš z kančího masa s domácími knedlíky
Kančí guláš Knedlíky
4 h
Hovězí líčka s brusinkami
Hovězí líčka Brusinky
2 h 15 min
Pečená králičí stehna
Knedlík Králičí stehna
2 h
Srnčí pečeně se šípkovou omáčkou
Srnčí hřbet Šípková omáčka
2 4.0
2 0.0
30 min
Kuřecí Pad Thai
Thajská kuchyně Pad thai 2+
2 5.0
30 min
Rajská polévka s kuřecím masem
Polévka Rajská Rajská polévka 2+
30 min
Kokosové zeleninové kari
Kuřecí maso Tikka masala 2+
45 min
Cornwallské pirohy
Brambory Hovězí maso Taštičky 2+
Láska, smích a tipy na rodičovství ve vaší schránce!

Získejte odborné tipy, zábavné aktivity a potěšující příběhy na svůj e-mail!

plceholder
User Name
0.0
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam et fermentum dui. Ut orci quam, ornare sed lorem sed, hendrerit auctor dolor.