Připravte si nejprve masovou směs do bramborových knedlíků. Osmahněte najemno nakrájenou cibuli a smíchejte ji s mletým masem a kořením.
Potom se pusťte do tvorby těsta. Syrové brambory musí být nastrouhané najemno. Do těsta zakomponujte zbytek přichystaných ingrediencí včetně mouky.
Bramborové těsto rozdělte na kousky, které rozválíte a dovnitř dáte vychlazenou masovou směs. Dále budete potřebovat osolenou vroucí vodu, do níž vhodíte knedlíky a za 10 minut je vyndáte.
Nachytejte si také zelí. Osmažte nakrájenou cibuli na oleji, přidejte zelí, trochu vody a vše důkladně smíchejte. Zelí duste a ke konci vhoďte brusinky, zaprašte moukou, dejte cukr a sůl se skořicí.
Servírované knedlíky doplňte takto vytvořeným zelím a vše posypte osmaženou cibulkou.