Nachystat si musíte několik ingrediencí, které je třeba na chvíli odstavit a nechat odpočinout. Je to například orestovaná zelenina nakrájená na kousky.
V podobném duchu orestujte i osolené kuřecí maso nakrájené na proužky. Opečte ho dozlatova. Dále si orestujte kousky cukety, zelené papriky a hub, dokud vše nezměkne.
Využít můžete stejnou pánev, na níž smíchejte kari pastu, olej a kokosové mléko. Výsledkem bude hustší konzistence, do níž přidáte citronovou trávu, limetkové lístky, tenké plátky zázvoru, chilli a rybí omáčku. Smícháním a povařením všeho dohromady vytvoříte základ lahodné omáčky.
Do ní přidejte osmažené maso, zeleninu a použijte zbytek kokosového mléka. Nakonec přichází fáze dochucování, která je individuální. Použít můžete chilli papričky, rybí omáčku nebo limetkovou šťávu. Vše promíchejte a po krátkém povaření nechte trochu vychladnout. Servírujte s bazalkou navrchu.