Příprava tohoto receptu se skládá ze dvou částí. Jednou je těsto a druhou tvarohová náplň.
Těsto vytvoříte smícháním oleje, mléka a vyšlehaného vajíčka s cukrem. K tomu všemu přidejte ještě prášek do pečiva a mouku.
Tvarohová náplň vznikne promícháním vanilkového pudinku v prášku, cukru, tvarohů, mléka a vejce.
Když máte těsto i tvarohovou náplň hotovou, nachystejte si menší plech a do něj vložte pečící papír. Začněte nejprve vylitím poloviny těsta až do krajů. Na něj vylijte tvarohovou náplň a lžičkou udělejte povidlové bobečky. Vše zalijte druhou polovinou těsta.
Nyní si předehřejte troubu na 160 °C a nechte tvarohovou buchtu péct. Až začne mít zlatavý povrch, je hotová. Po vychladnutí ji posypte moučkovým cukrem a podávejte.