Domácí tatarák

  • 30 min
  • Snadné
Domácí tatarák
  • 600 g hovězí svíčkové
  • 4 lžíce kečupu
  • worcesteru
  • 2 lžička hořčice
  • 2 lžička tekutého chilli
  • 2 lžíce oleje
  • 2 ks cibule jemně nakrájená
  • česnek (podle chuti)
  • 2 žloutek
  • sůl
  • mletý pepř

Postup

  1. Důležitá je precizní příprava masa, které naškrábejte špičkou nože co nejvíce najemno. Méně pracnou alternativou je potom namletí masa.
  2. Do masa následně zamíchejte prolisovaný česnek, najemno nakrájenou cibuli a všechny zbývající ingredience.
  3. Takto přichystané maso dejte na nějaký čas odležet do lednice. Potom si nakrájejte chleba a osmažte ho na oleji. Topinky potřete česnekem a namažte tatarákem.

Nutriční hodnoty

Kalorie
1316 kcal
Tuky
76g
Sacharidy
28g
Vláknina
4g
Cukry
16g
Bilkoviny
132g

Podobné recepty

1 h 30 min
Guláš z kančího masa s domácími knedlíky
Kančí guláš Knedlíky
4 h
Hovězí líčka s brusinkami
Hovězí líčka Brusinky
2 h 15 min
Pečená králičí stehna
Knedlík Králičí stehna
2 h
Srnčí pečeně se šípkovou omáčkou
Srnčí hřbet Šípková omáčka
2 4.0
2 0.0
30 min
Kuřecí Pad Thai
Thajská kuchyně Pad thai 2+
2 5.0
30 min
Rajská polévka s kuřecím masem
Polévka Rajská Rajská polévka 2+
30 min
Kokosové zeleninové kari
Kuřecí maso Tikka masala 2+
45 min
Cornwallské pirohy
Brambory Hovězí maso Taštičky 2+
30 min
Zapečená rajčata po bulharsku
Rajčata Sýr Paprika
Láska, smích a tipy na rodičovství ve vaší schránce!

Získejte odborné tipy, zábavné aktivity a potěšující příběhy na svůj e-mail!

plceholder
User Name
0.0
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam et fermentum dui. Ut orci quam, ornare sed lorem sed, hendrerit auctor dolor.