Nejprve marinujte játra, která je důležité očistit a překrojit napůl. Marinádu vytvoříte smícháním vína, pepře, sójové omáčky, škrobu a cukru. V této směsi nechte játra odležet alespoň 20 minut.
Marinády z jater se nezbavujte, ještě se vám hodí. Játra nechte zatím okapat přes sítko.
Poté si nasekejte česnek a nakrájejte pórek. Obojí osmahněte na větší pánvi. Až bude mít pórek zlatavou barvu, shrňte ho stranou a přihoďte marinovaná játra. Opečte je z každé strany a zalijte vývarem a zbývající marinádou.
Tohle všechno důkladně zamíchejte a nechte ještě 5 minut povařit. Poznávacím signálem budou hotová játra. Ta můžete servírovat třeba s rýží připravenou dle návodu na obale. Navrch by pro oko a chuť neměly chybět lístky koriandru.