Nakrájejte kuřecí maso na kostičky. Smíchejte olej s grilovacím kořením a worcesterem. Maso v něm pořádně vymáchejte.
Začněte smažit najemno nakrájenou cibuli a přidejte k ní maso. Až se zatáhne, začněte ho s trochou vody dusit.
Mezitím vedle do hrnce nalijte trochu vody s grilovacím kořením, vegetou a worcesterem. Nakrájejte cibuli na půlkolečka, cuketu na kostičky a papriku na nudličky. Vše vhoďte do hrnce a vařte, dokud zelenina nezměkne.
Potřebovat budete také dip. Smíchejte sušenou zálivku, trochu vegety, lžičku olivového oleje, zakysanou smetanu a mléko. Třešničkou na závěr je nasekaná pažitka. Dip nechte vychladnout v lednici.
Rozprostřete si tortillu, položte list salátu, vložte vařenou zeleninu, maso, trochu strouhaného sýra a zakysanou smetanu. Tortillu zabalte a můžete ji servírovat.