Připravte si formu o průměru 28 cm a pusťte se do vytváření těsta. To vzniká promícháním kondenzovaného mléka, rozmixovaných mandlí, vody a kokosu. Nezapomeňte na trochu soli. Z toho všeho vytvořte těsto, které dáte do formy a následně do lednice.
Druhou částí receptu je chystání krému navrch. Potřebovat budete ledovou vodu, do níž namočíte želatinu. Zároveň si nastrouhejte zázvor a rozpusťte máslo. Připravte si kastrůlek, do kterého vymačkáte citron a limetku, vyklepnete vejce, vsypete cukr, kurkumu, přilijete ananasový džus, máslo a dáte zázvor. Tohle všechno začněte míchat a pomalu vařit. Do vyhladnuté směsi přidáte ještě želatinu a teprve poté potíráte korpus.
Těsto i s krémem navrchu musí v lednici dostatečně ztuhnout a teprve pak ho můžete podávat.