Vše započne vytvořením kvásku z cukru, soli a droždí. Kvásek smíchejte s majolkou, moukou, jedním vejcem a cukrem. Až vše důkladně promícháte, nechte pod utěrkou kynout asi 45 minut.
Těsto rozdělte na dvě části a obě položte na pekáček s pečícím papírem a nechte kynout 10 minut. Během této doby si předehřejte troubu na 160 °C, potřete bochánky vajíčkem, posypte drobenkou a pečte 30 minut.
Nyní je ideální čas na přípravu krému. Smíchejte škrob se dvěma lžícemi mléka. Zbytek mléka v hrnci promíchejte s máslem a cukrem. Začněte vše postupně vařit a přilijte škrob. Průběžně míchejte a nechte projít varem. Až vám krém vystydne, zamíchejte do něj vyšlehanou šlehačku.
Dopečené bochánky odložte stranou a nechte je vystydnout. Pak je rozřízněte v půlce, naplňte krémem a máte hotovo.